Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopterul BlackHawk aterizează triumfal la sediul IGAV, pregătit să gestioneze situații de urgență

U.S. Army photo by Training Resource Specialist Charles Rosemond
elicopter black hawk

Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situațiilor de urgență, a aterizat la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI.

Sâmbătă, la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI a fost livrat primul elicopter BlackHawk, achiziționat în cadrul proiectului european Viziune 2020, informează DSU, potrivit mediafax.

Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie, urmează să fie livrate încă 3 elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepționate alte 3 aparate de zbor BlackHawk, dintre care 2 destinate managementului situațiilor de urgență și 1 pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

În perioada următoare, se va desfășura o ceremonie oficială, cu ocazia căreia vor fi prezentate aeronavele BlackHawk, care vor intra în dotarea flotei aeriene ale IGAV.

Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat 6 elicoptere Blackhawk, aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situațiilor de urgență, 3 fiind configurate pentru operațiuni maritime și 3 pentru uscat, iar 1 elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.