Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopterul lui Neymar ajută la evacuarea sinistraţilor de pe urma inundaţiilor din Brazilia

forbes.com
Neymar

Un elicopter aflat în proprietatea fotbalistului brazilian Neymar a intervenit, miercuri, la evacuarea persoanelor afectate de marile inundaţii din statul Rio Grande do Sul şi care au lăsat sub apă o mare parte din zona metropolitană a oraşului Porto Alegre, informează EFE, potrivit Agerpres.

Elicopterul, cu numărul de înmatriculare PP-NRJ, făcând aluzie la iniţialele lui Neymar Junior, s-a deplasat la Porto Alegre pentru a duce provizii şi alimente sinistraţilor donate de internaţionalul brazilian.

În zborul de întoarcere, elicopterul a preluat o femeie adusă pe targă şi a predat-o unui punct de îngrijire pentru sinistraţi amenajat în municipiul Eldorado do Sul, unul din cele mai afectate de inundaţii.

Vedeta naţionalei Braziliei şi a echipei saudite Al-Hilal a anunţat marţi că va trimite elicopterul său pentru a duce alimente şi cele necesare pentru a ajuta victimele inundaţiilor, care au provocat imense pagube în Brazilia.

"Nu-mi place să public ce fac şi cu ce ajut, pentru că cei care o fac o fac din suflet şi nu din obligaţie. Deci, acest mesaj este să încurajeze oamenii să ajute şi mai mult", a afirmat Neymar pe reţelele de socializare.

Cel puţin 100 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 131 sunt date dispărute în urma acestor inundaţii, în timp ce numărul sinistraţilor se ridică la 230.000.

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat, marţi, amânarea meciurilor programate în luna mai ale echipelor din statul Rio Grande do Sul ca urmare a acestor inundaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.