Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eliza Buceschi și Ambros Martin au dat primele declarații, după victoria cu Slovenia: Azi am câștigat cu inima. Trebuie să fim pregătiți pentru Spania

www.gsp.ro
Martin Ambros

Handbalista Eliza Buceschi a declarat, duminică, după victoria echipei României la CM din Germania, cu Slovenia, scor 31-28, că fetele se vor bucura puţin, dar apoi vor pregăti meciul cu Spania din 5 decembrie, al treilea din grupa A.

”Poate că ar trebui să vin cu o jumătate de oră la sală ca să mă pregătesc pentru prima repriză, dar tragem linie la finalul meciului. Am început mai slab şi eu, şi echipa, dar e bine că până la final a ieşit bine, aşa cum ne-am propus. În apărare nu am reuşit s-o anihilăm pe Ana Gros. Ne-am propus să ne apărăm 6-0, cu om direct la ea, după care am trecut la apărare combinată, şi cred că a fost cheia succesului. Acum ne vom bucura puţin, cam o jumătate de oră, după care vom merge la hotel şi vom pregăti meciul următor, cu Spania”, a declarat Eliza Buceschi, la Telekom Sport, la finalul partidei.

La rândul său, antrenorul Ambros Martin a declarat: ”Inima mea este destul de tare, dar azi am câştigat cu inima, echipa a reacţionat bine după ce am fost conduşi, am crezut în noi şi am reuşit să ne impunem. Slovenia a reuşit să înscrie foarte multe goluri, ne-a pus probleme în prima repriză, dar am avut disciplină şi tot ce am vorbit s-a pus în practică. Important este că am preluat conducerea. Aceasta este o echipă cu spirit, fiecare fată îşi ştie rolul. Avem o zi de pauză după două meciuri. Acest rezultat a fost important pentru noi, dar nu decisiv. În această seară ne vom odihni, apoi trebuie să fim pregătiţi pentru Spania”.

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Trier, reprezentativa Sloveniei, scor 31-28 (14-14), în cea de-a doua partidă din grupa A a Campionatului Mondial din Germania, şi este lider, cu 4 puncte, scrie news.ro.

În primul meci din grupa A, tricolorele au învins, sâmbătă, Paraguay, cu scorul de 29-17 (16-7).

Programul în continuare al partidelor în grupa A, la Trier, este: Franţa – Paraguay, România – Spania, Slovenia – Angola (5 decembrie), România – Angola, Spania – Franţa, Paraguay – Slovenia (7 decembrie) şi Angola – Paraguay, Spania – Slovenia, Franţa – România (8 decembrie).

Tricolorele s-au calificat, în iunie, după o dublă cu Austria, pentru a 23-a oară consecutiv la Campionatul Mondial, fiind singura echipă din lume care a bifat toate ediţiile. Obiectivul echipei României, care a fost anunţat de FR Handbal, este clasarea pe unul din locurile 1-8.

După disputarea meciurilor din grupe, primele patru se vor califica în optimile de finală, fază din care se va juca eliminatoriu până la medalii.

La ediţia din 2015 a CM, România a obţinut medalia de bronz, având în palmares şi argint mondial în 2005.

Campioana mondială en-titre este Norvegia, care a mai cucerit medalia de aur în 1999 şi 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.