Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ellen White a declarat că este un 'privilegiu uriaş' să devină a doua marcatoare all time a Angliei, după ce a înscris al 50-lea ei gol la naţionala feminină

frf.ro
fotbal feminin

Atacanta Ellen White a declarat că este un ''privilegiu uriaş'' să devină a doua marcatoare all time a Angliei, după ce a înscris al 50-lea ei gol la naţionala feminină în meciul cu Macedonia de Nord (10-0), din preliminariile Cuipei Mondiale 2023, conform Agerpres.

Cu golul marcat în minutul 41 al partidei de vineri, White, 32 ani, a ajuns la 50 goluri şi a depăşit mari staruri ca Bobby Charlton (49) şi Harry Kane (49). Ea se află la doar trei goluri de golgheterul absolut al Angliei, Wayne Rooney (53 de goluri).

''Evident, este un privilegiu uriaş. Este un vis să joc pentru Anglia. Pentru mine, este vorba despre orice fel în care pot contribui la echipă, aşa că, evident, sunt încântat să ajung pe foaia de scor, dar pentru pentru mine, totul ţine de echipă, de a câştiga şi de a ajunge la Cupa Mondială, dar este un sentiment incredibil să fii printre acei uimitori jucători'', a spus White după meci.

În grupa D, Anglia este lider cu 21 puncte din şapte meciuri, cu 63 de goluri marcate şi niciunul primit, înaintea duelului cu Irlanda de Nord, marţi, la Belfast.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.