Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a fost desemnat 'Persoana anului' de publicaţia Financial Times

Antena 3
Elon Musk

Publicaţia Financial Times urmează exemplul revistei Time şi îl numeşte pe Elon Musk, directorul executiv al Tesla Inc, ''Persoana anului 2021'', în semn de apreciere pentru munca depusă la transformarea industriei vehiculelor electrice, potrivit Reuters.

Tesla, liderul global al pieţei vehiculelor electrice, a determinat mulţi tineri consumatori şi producători de automobile să îşi concentreze atenţia asupra vehiculelor electrice, potrivit Agerpres.

Într-un articol semnat de editorul Financial Times Roula Khalaf, Musk este creditat ca fiind cel care a demonstrat că vehiculele electrice ar putea înlocui automobilele alimentate cu benzină şi este denumit un revoluţionar al industriei.

Tesla, care are în prezent o capitalizare de piaţă de peste un trilion de dolari, este mai valoroasă decât renumiţii producători Ford Motor şi General Motors împreună.

''Pentru multă vreme, restul industriei auto ne etichetase pe mine şi pe Tesla drept nebuni şi impostori'', a spus Musk într-un interviu, potrivit publicaţiei.

''Spuneau că maşinile electrice nu vor funcţiona, că nu poţi obţine gamă şi performanţa. Şi chiar dacă vei realiza aceste lucruri, nu le va cumpăra nimeni'', a mai spus el.

De la rolul de gazdă al emisiunii de scheciuri NBC ''Saturday Night Live'' la mesajele pe Twitter despre criptomonede şi ''meme stocks'', care au dus la fluctuaţii masive ale valorii acestora, Musk a dominat primele pagini ale ziarelor şi a strâns peste 66 de milioane de urmăritori pe Twitter.

''Pentru toate tweet-urile excentrice şi provocative pe care unii le consideră copilăreşti, (Elon Musk, n. red) este una dintre cele mai transformaţionale figuri ale lumii de business din vremurile noastre. Din acest motiv, FT îl desemnează Persoana anului 2021'', a adăugat Khalaf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.