Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a încercat să îl convingă pe Kanye West să candideze la prezidenţiale în 2024

elon musk

Elon Musk a încercat să îl convingă pe Kanye West să candideze la prezidenţiale în 2024. Kanye nu renunţă la candidatură. Soţul lui Kim Kardashian a declarat pe reţelele de socializare că îl va depăşi pe Joe Bidden, potrivit Mediafax.

După ce Kanye West şi-a anunţat intenţiile de a candida la cea mai înaltă funcţie din stat pe 4 iulie, Elon Musk a declarat că-l susţine pe rapper. Kanye West a declarat că Musk va fi „şeful programului spaţial” sub preşedinţia sa.

În urma eşecului rapperului în cadrul unui eveniment de campanie din Carolina de Sud, urmat de un derapaj pe Twitter, Musk şi-a retras sprijinul pentru campania lui şi a afirmat că a luat legătura cu prietenul său: „I-am transmis un mesaj în care i-am zis: Ştii, o mulţime de oameni sunt îngrijoraţi, se întreabă dacă eşti bine”, susţine Elon Musk.

Citește și: Nervii EXPLODEAZĂ în PSD: Carantinarea localității Gornet, un ABUZ cu nuanțe politice

„Am făcut tot posibilul pentru a-l convinge că 2024 este mai potrivit pentru el decât 2020”, a spus Musk într-un interviu.

Sâmbătă, rapperul a declarat pe reţelele sociale şi că „îl va învinge pe Biden din notificări”, în ciuda sondajului făcut la începutul acestei luni, în care diferenţa este de doar două procente.

Duminică, West a dezvăluit coperta următorului său album, „Donda”. Albumul lui West ar fi trebuit să fie lansat vineri, 24 iulie, dar se lasă încă aşteptat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.