Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk anunță că lupta pe care și-a propus-o cu Mark Zuckerberg va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X

businesstoday.in
elon musk x

Elon Musk a declarat că lupta pe care și-a propus-o cu Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, fostul Twitter, însă nu a oferit o dată pentru confruntare.

„Mâine (luni - n.r.) îmi fac un RMN la gât și la partea superioară a spatelui. S-ar putea să fie nevoie de o intervenție chirurgicală înainte ca lupta să aibă loc. Voi ști în această săptămână”, a declarat CEO-ul Tesla într-o postare pe X, potrivit Reuters, citat mediafax.

Musk și Zuckerberg s-au provocat reciproc la un meci de arte marțiale mixte în cușcă, în Las Vegas, încă din luna iunie.

„Lupta dintre Zuck și Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge în scopuri caritabile pentru veterani”, precizase Musk duminică.

Zuckerberg, răspunzând pe aplicația sa de socializare Threads, a spus: „Sunt pregătit astăzi. Am sugerat 26 august, când a lansat prima dată provocarea, dar nu a confirmat. Nu-mi țin respirația”.

El a sugerat, de asemenea, să folosească o „platformă mai fiabilă” care poate strânge bani pentru scopuri caritabile.

Anterior, duminică, Musk declarase pe X că „ridică greutăți pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu are timp să facă exerciții fizice, așa că aduce greutățile la serviciu.

Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este rostul luptei, acesta a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul”.

Scandalul a început atunci când Musk a spus într-o postare din 20 iunie că este „gata pentru un meci în cușcă” cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu. O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, a postat fotografii ale meciurilor pe care le-a câștigat pe platforma Instagram și i-a cerut lui Musk, în vârstă de 52 de ani, să îi „trimită locația” pentru confruntarea propusă.

Musk a răspuns „Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde au loc meciuri din campionatul MMA.

Musk a spus apoi că va începe să se antreneze dacă lupta în cușcă va avea loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.