Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk aruncă 'bomba' despre Twitter: Unii utilizatori vor fi taxați pentru folosirea platformei de socializare

Elon Musk

Elon Musk a declarat marți că Twitter Inc. ar putea percepe o taxă "ușoară" pentru utilizatorii comerciali și guvernamentali, parte a eforturilor antreprenorului miliardar de a crește veniturile care au rămas în urma unor rivali mai mari precum Facebook al Meta Platforms Inc.

"Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un ușor cost pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali", a declarat Musk într-un tweet. "Unele venituri sunt mai bune decât niciuna!", a adăugat el într-un alt tweet.

Twitter a refuzat să comenteze oficial afirmațiile lui Musk, când a fost contactată de Reuters.

Săptămâna trecută, Reuters a relatat că Musk a declarat băncilor că va dezvolta noi modalități de monetizare a tweet-urilor și va lua măsuri drastice în ceea ce privește salariile directorilor pentru a reduce costurile la compania de platforme de socializare.

Musk le-a mai spus băncilor că intenționează să dezvolte funcții pentru a crește veniturile companiilor, inclusiv noi modalități de a face bani din tweet-urile care conțin informații importante sau care devin virale, au declarat surse pentru Reuters.

Luni, la gala anuală Met Gala de la New York, Musk a declarat că în prezent raza de acțiune a Twitter este doar "de nișă" și că și-ar dori ca un procent mult mai mare din țară să fie pe Twitter.

Musk, care este și directorul executiv al producătorului de top de vehicule electrice Tesla Inc., a sugerat o serie de schimbări la Twitter încă de luna trecută.

În tweet-uri care au fost șterse ulterior, Musk a sugerat schimbări la serviciul de abonament premium Twitter Blue, inclusiv reducerea prețului acestuia, interzicerea publicității și oferirea unei opțiuni de plată în criptomonedă dogecoin.

După ce a încheiat săptămâna trecută acordul de cumpărare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, Musk a declarat că dorește să îmbunătățească platforma cu noi funcții, să facă algoritmii open source pentru a crește încrederea, să modifice roboții de spam și să autentifice toți utilizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.