Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk face glume cu Dmitri Medvedev pe Twitter: 'Un troll destul de reușit!' / 'Ne vedem în Moscova de Ziua Victoriei'

dmitri medvedev elon musk

Dmitri Medvedev și Elon Musk se țin de glume pe Twitter. Cel din urmă a apreciat favorabil comentariul liderului rus cu privire la demisia premierului britanic.

„La revedere, la revedere, felicitări pentru salată”, a scris vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, pe contul său de Twitter, după demisia premierului britanic Liz Truss. De ce face referire Medvedev la salată? Ziarul Daily Star a făcut un „experiment” inedit: a început să transmită în direct o salată din 14 octombrie, în momentul în care controlul premierului asupra puterii a fost amenințat în urma mini-bugetului dezastruos. Salata de 60 de penny, deși nu se afla în cea mai bună stare, a reușit să reziste mai mult decât Liz Truss - care va fi cel mai scurt prim-ministru britanic cu cel mai scurt mandat din istorie.

Elon Musk a comentat și el la postarea lui Medvedev: „Destul de bun troll. În altă ordine de idei, cum merge treaba în Bakhmut?”, a spus omul de afaceri, iar Dmitri Medvedev a replicat: „Ne vedem în Moscova de Ziua Victoriei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.