Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk: 'Partidul Democrat a fost deturnat de extremiști. Extrema stângă îi urăște pe toți, inclusiv pe ei înșiși'

jameslclark.com
dead end sfarsit

Elon Musk a stârnit controverse în această săptămână prin publicarea pe Twitter a unei poze care denunță deriva radicală a politicii de stânga în America, arătând cum ascensiunea stângii radicale a făcut ca oameni ca el să pară brusc de centru-dreapta, deși opiniile lor nu s-au schimbat.

Acesta a explicat: "L-am susținut cu tărie pe Obama la președinție, dar Partidul Democrat de astăzi a fost deturnat de extremiști".

Stânga americană a înnebunit în ultimul deceniu și jumătate, relatează nypost.com.

Sprijinul ferm pentru acțiunea afirmativă a fost depășit de nebunia "antirasismului" și a teoriei critice rasiale. În loc să accepte persoanele LGBTQ, testul de turnesol a devenit acceptarea tranziției de gen pentru copii, utilizarea obligatorie a "pronumelor preferate" și negarea faptelor evidente despre sportivii trans.

Critica exceselor în materie de aplicare a legii s-a transformat în "Defund and Abolish". Sprijinirea imigrației, în opoziție categorică față de orice control la frontieră.

Conform nypost, libertatea de exprimare care a fost prețuită mult timp, a ajuns să fie consideră acum o formă insidioasă de "supremație a albilor".

Și totul se împachetează în furie împotriva tuturor celor care nu au fost de acord, cu atât mai puțin a celor care nu sunt de acord.

Isteria provocată de achiziția Twitter de către Musk demonstrează încă odată că stânga contemporană nu tolerează pe cineva care crede "în egalitate", așa cum a arătat Musk.

Milioane de americani care nu sunt miliardari simt la fel, chiar dacă capturarea de către stânga a majorității mass-mediei ascunde acest fapt. Este un motiv important pentru care toate sondajele arată că democrații se vor confrunta cu un dezastru în noiembrie: De-a lungul tuturor liniilor de rasă și clasă, alegătorii resping nebunia extremei stângi.

Cei mai mulți oameni din SUA nu urăsc intens pe oricine care nu este ușor în dezacord cu ei. În general, nu cerem fidelitate ideologică ca o condiție prealabilă pentru prietenie (sau pentru simpla coexistență). Avem tendința de a ne preocupa aceleași lucruri: locurile de muncă, siguranța și copiii noștri. Și credem în egalitate și toleranță.

Așa cum Musk a scris vineri pe Twitter: "Extrema stângă îi urăște pe toți, inclusiv pe ei înșiși!" El a continuat cu "Dar nu sunt nici un fan al extremei drepte. Haideți să avem mai puțină ură și mai multă iubire".

Faptul că împărtășirea unor sentimente atât de răspândite te face să fii prezentat ca un radical de dreapta nu face decât să dovedească și mai mult cât de corectă este această părere exprimată de Elon Musk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.