Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk și-a șters contul de Instagram. Motivul din spatele deciziei: 'M-am întrebat: 'Ce naiba e în neregulă cu mine'?'

reuters.com
elon musk

Elon Musk și-a șters contul de Instagram și nu a mai postat „de ceva vreme” pentru că devenise prea vanitos, scrie pagesix.com.

„A fost o perioadă în care postam pe Instagram, dar m-am trezit că îmi făceam selfie-uri și m-am întrebat: „Ce naiba e în neregulă cu mine?””, a dezvăluit mogulul din domeniul tehnologiei în cadrul podcastului „Joe Rogan Experience”, marți, înainte ca el și gazda Joe Rogan să izbucnească în râs.

„De ce pozez pentru selfie-uri pentru a obține like-uri?”, a adăugat el.

Musk, în vârstă de 52 de ani, și Rogan, în vârstă de 56 de ani, au aprofundat apoi presiunile sociale care decurg din participarea pe o platformă de socializare precum Instagram, care se concentrează în jurul „pozelor frumoase”.

„Am surprins oameni în toată firea folosind filtre pe fotografiile lor”, a spus fostul prezentator al emisiunii „Fear Factor”. „Este foarte ciudat”.

Musk a adăugat: „Mă îngrijorează faptul că Instagram duce de fapt la mai multă nefericire, nu la mai puțină, în sensul că pare că toată lumea se distrează de minune și arată mult mai bine decât arată în realitate”.

Fondatorul SpaceX a concluzionat: „Cred că te poate face să fii cam deprimat” și a pus la îndoială dacă Instagram este sau nu un „generator net de fericire”, menționând: „Nu sunt sigur că este”.

Musk și-a șters contul de Instagram în 2018, după ce a adunat peste 8 milioane de urmăritori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.