Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elveţianca Corinne Suter, învingătoare în coborârea de la Garmisch-Partenkirchen

insidethegames.biz
Mikaela Shiffrin schi alpin slalom

Sportiva elveţiană Corinne Suter a câştigat, sâmbătă, proba de coborâre din staţiunea germană Garnisch-Partenkirchen, din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, demonstrând că se numără printre favoritele la medaliile Jocurile Olimpice 2022 de la Beijing, transmite Reuters.

Suter, campioană mondială en titre la coborâre, dar fără medalie olimpică în palmares, a câştigat cursa de la Garmisch cu timpul de 1min40sec74/100, fiind urmată în clasament de conaţionala ei Jasmine Fleury la 51/100 şi de Cornelia Huetter (Austria) la 78/100, conform Agerpres.

Românca Ania Caill a ocupat ultimul locul 38 din 41 de sportive prezente la start, încheind la 5 sec 80/100 de câştigătoare.

La cursă nu a participat italianca Sofia Goggia, liderul Cupei Mondiale în proba de coborâre, care este în recuperare după accidentarea de la genunchiul stâng suferită duminica trecută la Cortina d'Ampezzo.

În clasamentul probei de coborâre al Cupei Mondiale, Goggia se menţine lider cu 400 puncte, urmată de Suter (331) şi de austriaca Ramona Siebenhofer (278).

În clasamentul general, pe primul loc se află americanca Mikaela Shiffrin cu 1.026 puncte, urmată de slovaca Petra Vlhova 1.009 şi de Goggia - 769.

Duminică, tot la Garmisch-Partenkirchen, are loc proba feminină de slalom super-uriaş, înainte de întreruperea Cupei Mondiale pentru a face loc JO 2022 (4-20 februarie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.