Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elvis Pian SE LEAPĂDĂ de Șeful Poliției Române: ZVONURILE astea să dispară. Noi nu avem treabă cu poliția

Romania TV, captura ecran
Interlopi Emi Pian

Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, neagă vehement discuția avută în biserică cu șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu. Asta după ce zilele trecute acesta confirmat discuții cu șefi din poliție, în urma cărora clanul Duduianu a organizat priveghiul lui Emi Pian. Apariția în spațiul public a informației conform căreia șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a discutat cu Elvis Pian în biserică, acolo unde interlopul fusese dus de șeful Poliției Capitalei. Vasilescu l-a rugat pe Elvis să îl scoată mai repede pe Emi Pian din casă, pentru ca poliția să nu se mai facă de rușine că nu intervine la priveghi.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Grecia EXTINDE restricțiile de călătorie: România e PE LISTĂ

 

"Zvonurile asta sa dispara. Noi nu avem treaba cu politia.  Domnule Ciutacu, fratele meu e mort. S-a ridicta doar actele de la

casa. Nu s-a gasit nimic. Fratii mei daca sunt vinovati sa plateasca, daca nu, sa vina acasa. Atat am avut de spus. Nu avem prietenie. Noi suntem politisti, noi suntem vazuti ca infractori, de unde intalniri cu politia. Ca ne da amenda, suntem cetateni. Nu cunosc cum arata seful politiei. Nu in casa. Eu sunt sincer. Nu este adevarat. Nu a intrat nimeni la noi in casa. Au venit sefii de sectoare, comandantul de sectie pentru linistea publica. A intrat în curte și numărau persoanele, dacă depășeam 50 intrau în forță. La jumătate de oră ne numărau.

Au venit domnii politisti da nu sefi, sa respectam legea, masti, manusi, dezinfectant da nu ce se aereaza ca avem contacte. Nu avem domnnule noi!", a declarat Elvis Pian, la emisiunea Punctul Culminat, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu.

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.