Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Mladin şi-a depus candidatura ca independent la funcţia de primar al Craiovei

primar

Emil Mladin, fost consilier local ALDE, şi-a depus duminică dosarul de candidatură la Biroul electoral de circumscripţie în calitate de independent la funcţia de primar al Craiovei la alegerile din 11 iunie. Mladin a declarat că în această campanie electorală va avea susţinerea PNŢCD şi Uniunii Populare Social Creştine (UPSC).

"Am depus 3.444 de semnături. Aşteptările noastre sunt mari, pentru că în momentul de faţă partidele politice din Craiova au anumite probleme interne şi cei pe care i-au aruncat în cursă suferă un pic de imagine, nu sunt la fel de cunoscuţi cum erau ceilalţi candidaţi şi cred că avem o şansă şi o jucăm până la capăt. În spatele meu sunt două partide politice - PNŢCD şi Uniunea Populară Social Creştină (UPSC)", a spus Mladin.

Emil Mladin a fost ales consilier local în Consiliul local Craiova, la alegerile din iunie 2016, pe lista ALDE, însă şi-a pierdut mandatul după ce a fost exclus din partid împreună cu alţi consilieri locali, inclusiv candidatul ALDE la primăria Craiova, Mircea Năstase. Ulterior, Mladin a câştigat acţiunile deschise în instanţă prin hotărâri definitive şi irevocabile atât împotriva ALDE, cât şi a CL Craiova.

"Am decis să mă înscriu ca independent după problemele pe care le-am avut în ALDE prin faptul că am făcut foarte multe pentru acest partid (pe zona pe care am coordonat-o am luat un procent de aproximativ 14%), iar imediat după alegeri ALDE a decis să plecăm într-un mod ruşinos pentru ei. Am continuat lupta cu ALDE, am câştigat absolut toate procesele şi am zis că nu îmi mai doresc să fac parte din niciun partid politic în acest moment. Sunt independent şi mi-am depus candidatura ca independent. După hotărârile judecătoreşti ar fi trebuit să mă întorc şi în partid şi în CL, s-a dat o sentinţă definitivă şi irevocabilă la Tribunalul Dolj prin care se anulează hotărârea prin care am fost invalidat. Normal, de a doua trebuia pusă în practică şi nici până acum nu a fost pusă în practică această hotărâre şi nu ştiu de ce se tărăgănează punerea ei în practică pentru că este o hotărâre definitivă şi irevocabilă", a declarat duminică Emil Mladin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.