Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, speră la un meci fără greşeli de arbitraj cu FCSB

www.stiriletvr.ro
Emil Săndoi

Antrenorul echipei de fotbal Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat, vineri, că speră să aibă parte de un arbitraj corect în meciul cu FCSB, de sâmbătă.

''Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă nemaipomenită, rezultatele din ultimul timp au fost influenţate decisiv de greşelile de arbitraj care s-au făcut împotriva noastră. Aţi văzut, şi la meciul cu CFR, şi la meciul de la Mediaş, şi acasă cu UTA. Sperăm să nu se mai greşească, pentru că aceste greşeli pot influenţa rezultatul final, ceea ce nu îi convine nimănui. Sperăm într-un arbitraj corect până la finalul campionatului, pentru că asta ar fi o stare de normalitate", a declarat tehnicianul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

"Suntem pregătiţi pentru acest joc. Atmosfera este bună, dar suntem cu toţii nemulţumiţi. Şi la ultimul meci a fost o eroare de arbitraj, aproape de ultimul minut al partidei: adversarul a înscris după un ofsaid. Trebuie să trecem peste aceste inconveniente, să ne pregătim cât mai bine şi să încercăm să obţinem un rezultat pozitiv la Bucureşti'', a mai spus Săndoi.

Chindia nu are alte probleme de lot pentru meciul cu FCSB în afară de suspendarea lui Denis Dumitraşcu.

''A revenit şi Neguţ după izolare, a reînceput antrenamentele la începutul săptămânii. Probabil va intra pe parcursul meciului. Ceilalţi jucători sunt OK'', a precizat Săndoi.

Chindia Târgovişte o întâlneşte pe FCSB, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I.

FCSB vine după trei eşecuri consecutive în toate competiţiile, iar Chindia nu a mai câştigat de cinci etape în campionat. În tur, FCSB s-a impus cu 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.