Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilia Șercan, critici acide la adresa lui Vasile Dîncu: 'Vrea să dea securitate la tot poporul, cum ar zice unii'

epochtimes-romania
Emilia Sercan

Jurnalista Emilia Şercan a făcut o serie de comentarii acide, pe pagina sa de socializare, după ce Vasile Dîncu, noul ministru al Apărării, a anunţat la ceremonia de învestire că "sper să reuşim să aducem câţi mai mulţi civili la cursurile Colegiului Naţional de Apărare [...] pentru a crea un spirit comun în ceea ce priveşte politica noastră de apărare naţională, pentru că va trebui să lucrăm foarte mult şi la ceea ce este cultura de securitate”.

Deci, Dîncu vrea să dea securitate la tot poporul, cum ar zice unii. Vasile Dîncu este această lumină securistică a mediului politic, care le-a băgat în cap unor analfabeți funcțional de prin jurul lui că dom’le, ce importantă e cultura de securitate, de-a ajuns cultura de securitate o marotă goală de conținut ca „interesul național” al lui Oprea, prietenul lui foarte bun.

Domnu’ Dîncu, da’ despre cultura de profesionalism, cultura de competență, cultura de pregătire, cultura de etică de ce nu vorbiți niciodată? Cum de numai cultura de securitate e importantă?
În cazul în care ați uitat cine e Dîncu: este acel domn care își petrecea duminicile alegerilor prezidențiale în sufrageria lui Gabriel Oprea, împreună cu his best friend, George Maior, directorul SRI, și cu Florian Coldea, șeful operativ al SRI, și cu Laura Codruta Kovesi, șefa DNA.
După-amiezile și le petrecea pe la vilele de protocol ale SRI, alea K2, K4, T14 și care or mai fi fost ele împreună cu reprezentanții de frunte ai statului de drept + Liviu Dragnea sau Sebastian Ghiță.
Iar între 2011 și 2015 a fost directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat a Academiei SRI, care s-a transformat sub înaltul său patronaj, cu girul prietenului Maior, ditai directorul SRI, și cu sprijinul lui Oprea, ditai analfabetul, în cea mai mare fabrică de plagiatori din România, cu o rată de succes de 50% plagiate dovedite din cele susținute”, scrie jurnalista pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.