Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilia Șercan, dezvăluiri explozive: Rectorul Academiei Forțelor Aeriene Brașov, conferențiar fără a îndeplini criteriile legale

epochtimes-romania
Emilia Sercan

Rectorul Academiei Forțelor Aeriene din Brașov, generalul de flotilă aeriană Gabriel Răducanu, a obținut un post de conferențiar în universitatea pe care o conduce fără să îndeplinească criteriile prevăzute de lege, dezvăluie jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru investigațiile privind plagiatele în rândul înalților demnitari, dar și pentru semnalarea unor derapaje din mediul academic, ce țin de etică și integritate.

„Succesiunea lucrurilor a fost așa: mai întâi Răducanu a fost ales rector, iar apoi i s-a scos un post de conferențiar la concurs.

Cum nu îndeplinea criteriile, le-a umflat cât a putut pentru a le da o aparență de legalitate. În 2017, anul când a fost numit rector, Răducanu a publicat o carte și a scris încă una, care a apărut în ianuarie 2018, a publicat un capitol de carte, 10 articole și a devenit membru într-un proiect de cercetare științifică.

Anthony Fauci, semnal de alarmă în SUA: perioada de tranziție între Biden și Trump, crucială pentru evoluția pandemiei

Vă întrebați cum a fost posibil să se întâmple toate astea? A fost pentru că Sistemul s-a împins și l-a susținut.

Cum în România impostura și incompetența sunt promovate și răsplătite, în decembrie 2018, la numai un an după ce a ajuns rector și conferențiar, Gabriel Răducanu a fost înaintat la gradul de general de flotilă aeriană.

Academiei Forțelor Aeriene este singura instituție din țară unde sunt pregătiți piloții militari de avioane și de elicoptere, iar în această universitate rectorul obține un post de conferențiar făcând fals în acte.

Vă întrebați, poate, ce o fi cu teza de doctorat a generalului Gabriel Răducanu? Vă spun eu: nu se simte bine”, scrie jurnalista pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.