Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emisiunea Destinaţia anului la Prima TV - Mai mult de 18.000 de telespectatori au votat pentru şase regiuni finaliste

prima tv

Mai mult de 18.000 de voturi au fost deja înregistrate pe platforma www.destinatianului.ro, la o săptămână de la începerea campaniei. Prima TV prezintă, în fiecare sâmbătă de la 17.30, în emisiunea ”Destinaţia anului”, cele şase regiuni finaliste: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Oradea şi Ţara Maramureşului, potrivit news.ro.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii pot vedea la Prima TV, de la 17.30, emisiunea ”Destinaţia anului” şi pot vota cele şase destinaţii finaliste.

Cele peste 18.000 de voturi contabilizate în dreptul acestora în mai puţin de o săptămână de la demararea competiţiei au depăşit numărul total de voturi din etapa nominalizărilor.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

În episoade dedicate, telespectatorii pot vedea frumuseţea locurilor şi a oamenilor şi îşi pot vota preferaţii până pe 29 August. Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% va fi stabilit de  un juriu format din 2 echipe de exploratori (Valize Vesele şi Romanian Thrills) şi 3 experţi în turism şi branding de destinaţie (Raluca Jianu - www.epicvisits.com, Felix Tătaru şi Cezar Dumitru - www.imperatortravel.ro)

Platforma www.destinatiaanului.ro a atras mai multe zeci de mii de vizitatori, pentru a se informa despre destinaţiile României şi pentru a-şi vota preferata. Peste 20% din vizite provin din afara României: Marea Britanie, Italia, Germania sau SUA.

Primele două ediţii ale emisiunii ”Destinaţia anului” pot fi revăzute pe www.primaplay.ro. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe www.destinatiaanului.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.