Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emisiunea 'Teleşcoala' revine în grila de programe a TVR 2

gandul.ro
Teleşcoala

Emisiunea „Teleşcoala” revine, de luni în grila de programe a TVR 2. Elevii care se pregătesc să susţină examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat vor beneficia de lecţiile susţinute de cei mai buni profesori la TVR 2 şi de sală de clasă virtuală modernă.

De luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9.00-10.00 - ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a. Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00-16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal - limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie. Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână, potrivit News.ro.

În fiecare zi de vineri, adolescenţii beneficiază şi de cursuri de dirigenţie, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu şi de la ora 9.30 pentru liceu.

„Teleşcoala" este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

Luni, 8 noiembrie, de la ora 9.00, orarul „Teleşcoala” începe cu lecţii pentru clasa a VIII-a: Limbă şi literatura română, iar de la ora 9.30 este programată Matematica.

Elevii clasei a XII-a pot urmări de la ora 15.00 lecţia de Matematică, iar de la ora 15.30, Informatică.

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

„Suntem nerăbdători si pregătiţi să regăsim tinerii telespectatori in fata micilor ecrane. Chiar dacă elevii ciclurilor gimnaziale şi liceale au fost în vacanţă, echipa TVR a continuat fluxul de producţie, astfel încât de luni, de la ora 9.00, să spunem răspicat, „Prezent!” la Teleşcoala!”, spune Valentina Ionescu, producătorul emisiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.