Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron a ameninţat cu închiderea frontierelor dintre Franţa şi Marea Britanie - surse

MEDIAFAX.ro
Preşedintele Franţei, Emmaunuel Macron

Preşedintele Emmanuel Macron a ameninţat că va interzice accesul cetăţenilor britanici pe teritoriul Franţei în cazul în care Guvernul Boris Johnson nu va adopta măsuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, afirmă surse citate de cotidianul Liberation.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a avertizat Guvernul Boris Johnson că cetăţenii britanici nu vor mai avea acces pe teritoriul Franţei dacă Londra nu aplică măsuri de limitare a epidemiei de coronavirus, au declarat surse politice de la Paris citate de cotidianul Liberation, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

Emmanuel Macron l-a sunat pe premierul britanic, Boris Johnson, pentru a-l avertiza în acest sens. "A fost nevoie de ameninţări pentru a-l face să cedeze", a declarat un oficial de la Palatul Elysée citat de cotidianul Liberation.

Conform altor surse, Franţa intenţiona să închidă frontiera cu Marea Britanie începând de vineri seară. În acest context, Boris Johnson a dispus închiderea restaurantelor şi cluburilor de noapte, pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.