Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron a plecat în Qatar, să vadă finala Mondialului cu Argentina: Și-a umplut avionul cu tot felul de vedete

Getty Images
Emmanuel Macron

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a plecat din nou, sâmbătă după-amiază, spre Qatar alături de soţia sa Brigitte şi de mai multe vedete ale fotbalului, între care atacantul Christopher Nkunku, pentru a asista la finala Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina, a anunţat Palatul Elysee, citat de AFP.

În afara lui Christopher Nkunku, care nu a ratat Cupa Mondială din cauza unei accidentări, şeful statului va fi însoţit de foştii internaţionalii Alain Giresse, Bruno Cheyrou şi Laure Boulleau, precum şi de arbitra internaţională Stephanie Frappart.

Campionii de box Brahim Asloum şi de judo Teddy Riner fac parte, de asemenea, din delegaţie, precum şi ministrul Sporturilor Amelie Oudea-Castera, scrie agerpres.ro.

Doi tineri, un băiat şi o fată de 18 şi 19 ani, amatori de fotbal şi beneficiari ai unui Ajutor social, au fost, de asemenea, invitaţi de şeful statului pentru a asista la finală.

Paul Pogba şi N'Golo Kante, campioni mondiali în 2018, dar indisponibili pentru Mondialul din 2018, precum şi fostul campion european Luis Fernandez, aflaţi deja la Doha, li se vor alătura duminică în tribuna oficială.

Emmanuel Macron merge pentru a doua oară în trei zile la Doha, după ce a asista la semifinala de miercuri cu Maroc, în ciuda numeroaselor controverse privind Cupa Mondială şi a implicării presupuse a emiratului într-un scandal de corupţie la Parlamentul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.