Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron, despre soţia sa cu 24 de ani mai în vârstă decât el: 'Nu alegi dragostea, ţi se întâmplă...'

http://www.lexpress.fr
Brigitte Emmanuel Macron

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat într-o emisiune că „principiul iubirii este că orice este posibil”, informează Le Figaro, cu privire la relația pe care o are cu soția sa mai în vârstă cu 24 de ani decât el.

„Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă...”, a afirmat liderul francez.

Un tânăr i-a dat o hârtie scrisă de mână pe care scria „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”. Cu zâmbetul pe buze, Macron mărturiseşte: „Când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel".

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe şeful statului cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu Brigitte: „Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”.

Emmanuel Macron avea doar 15 ani când a cunoscut-o pe Brigitte Trogneux, profesoară de literatură la liceul din Amiens, nordul Franţei.

Emmanuel s-a îndrăgostit rapid de ea, cu toate că exista o diferenţă mare de vârstă, dar şi că Brigitte era căsătorită şi avea trei copii. Peste ani, Brigitte a povestit jurnaliştilor că a speriat-o puţin determinarea lui când i-a spus că îi va fi soţie.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.