Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron l-a vizitat pe românul Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, la Jocurile Olimpice

vizer macron vizer

Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo și unul dintre cei mai apreciați români în lumea sportului mondial, a fost vizitat de președintele Franței, Emmanuel Macron, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Marius Vizer este unul dintre cei mai cunoscuți și mai respectați români la nivel internațional, datorită contribuției sale aduse judoului mondial. Marius Vizer este președintele Federației Internaționale de Judo încă din 2007, iar anul acesta a fost reales pentru un nou mandat la conducerea Federației.

Românul este apreciat și lăudat de întreaga comunitate internațională de judoka pentru reformele sale care au dus la transformarea, modernizarea și popularizarea judoului la nivel mondial.

Datorită activității sale la conducerea Federației Internaționale de Judo și a contribuției în lumea sportului, Marius Vizer a câștigat respectul liderilor politici de talie mondială: de la fostul prim-ministru israelian, Benjamin Netanyahu, până la lideri din Emiratele Unite Arabe și din Asia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.