Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron se duce la locul unde un profesor de istorie a fost DECAPITAT de tatăl unui elev pentru că a arăta caricaturi cu Profetul Mahomed la școală

Agerpres
Emmanuel Macron

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, urma să se deplaseze vineri seară la Conflans-Sainte-Honorine, la nord-vest de Paris, unde un profesor a fost decapitat la sfârşitul după-amiezii de către un atacator care între timp a fost împuşcat mortal de poliţie, a anunţat preşedinţia, relatează AFP.

Şeful statului s-a întâlnit mai întâi cu celula de criza înfiinţată la Ministerul de Interne. Ministrul de interne Gerald Darmanin, aflat în deplasare oficială în Maroc, a revenit imediat la Paris după atacul terorist, scrie agerpres.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Parchetul naţional antiterorist a anunţat că s-a autosesizat şi a preluat ancheta deschisă pentru "asasinat în legătură cu o acţiune teroristă" şi "asociere infracţională teroristă criminală".

Potrivit unei surse din poliţie, victima era un profesor de istorie în Conflans Sainte-Honorine, în regiunea pariziană, care le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed la o oră de curs. Profesorul a fost ucis nu departe de colegiul în care lucra, a precizat aceeaşi sursă.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.