Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron şi soţia sa Brigitte au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, încurajându-i pe toţi francezii să facă acelaşi lucru

Agerpres.ro
Emmanuel Macron Brigitte

Preşedintele francez Emmanuel Macron, care a contractat COVID-19 în decembrie, a anunţat luni seara, într-un mesaj postat pe Twitter, că el şi soţia sa Brigitte au fost vaccinaţi, încurajându-i pe toţi francezii să facă acelaşi lucru, relatează AFP.

''La fel ca Brigitte şi cu mine, ca 25 de milioane de francezi deja, să ne vaccinăm! Pentru a ne proteja, pentru a-i proteja pe cei dragi'', a scris şeful statului francez pe Twitter, după un prim mesaj care indica doar: ''vaccinat!''

Emmanuel Macron, în vârstă de 43 de ani, a primit serul în timp ce vaccinarea a fost deschisă de luni în Franţa pentru toţi adulţii, indiferent de vârstă, la mai mult de cinci luni după infectare, în conformitate cu recomandările autorităţilor sanitare de a aştepta cel puţin trei luni, scrie Agerpres.ro.

Şeful statului francez nu a precizat ce vaccin i-a fost injectat. El a fost testat pozitiv pe 17 decembrie şi soţia sa şapte zile mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.