Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmy Awards 2021: serialul General Hospital a fost desemnat cel mai bun serial dramatic

filme, cinema, cinematograf

"General Hospital" a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, iar Alex Trebek şi Larry King au fost premiaţi postum la cea de-a 48-a ediţie a galei Daytime Emmy Awards, organizată vineri seară în Statele Unite de National Academy of Television Arts & Sciences, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter, arată Agerpres.

Evenimentul, care este dedicat producţiilor de televiziune ale căror ore de difuzare sunt programate în tronsonul diurn, a fost difuzat de postul CBS şi prezentat pentru a cincea oară de Sheryl Underwood, una dintre prezentatoarele emisiunii "The Talk".

Marla Adams a fost prima câştigătoare a galei, fiind premiată pentru rolul secundar din serialul "The Young and the Restless". După doar câteva minute, Max Gail a fost recompensat cu premiul masculin echivalent - cel mai bun actor în rol secundar - datorită interpretării sale din serialul "General Hospital".

În timpul galei, "General Hospital" a câştigat mult râvnitul premiu Daytime Emmy pentru cel mai bun serial dramatic. Această producţie TV, creată de Frank şi Doris Hursley, a avut premiera în 1963 şi este unul dintre cele mai longevive seriale din istoria televiziunii.

Frank Valentini, Larry Carpenter, William Ludel, Gary Tomlin, Phideaux Xavier, Denise Van Cleave şi Tina Keller au fost premiaţi pentru regia episoadelor din "General Hospital".

Prezentată de regretatul Alex Trebek, emisiunea "Jeopardy!" s-a impus la categoria "cel mai bun concurs televizat". Alex Trebek, o personalitate a televiziunii americane, a prezentat această emisiune-concurs timp de aproape 37 de ani, coordonând peste 8.000 de episoade, până la moartea lui din cauza unui cancer pancreatic, în noiembrie 2020.

Alex Trebek a fost premiat postum cu trofeul decernat în cadrul categoriei "cel mai bun prezentator al unui concurs TV".

Martha Stewart i-a adus la rândul ei un omagiu celebrului jurnalist Larry King, devenit celebru în lumea întreagă datorită emisiunilor pe care le-a realizat la postul CNN. Larry King a fost premiat postum la categoria "cel mai bun prezentator al unui talk-show informativ". Larry King a murit la vârsta de 87 de ani în ianuarie 2021.

În categoriile dedicate actorilor în roluri principale, Maurice Benard şi Jacqueline MacInnes au fost premiaţi datorită intepretărilor lor din serialele "General Hospital", respectiv "The Bold and the Beautiful".

"Kelly Clarkson Show" a fost desemnat "cel mai bun talk-show de divertisment", iar gaza acestei emisiuni, celebra cântăreaţă americană Kelly Clarkson, a câştigat la rândul ei premiul pentru "cel mai bun prezentator al unui talk-show de divertisment".

"Cel mai bun talk-show informativ" a fost desemnat "Red Table Talk", o emisiune prezentată de Jada Pinkett Smith.

Printre prezentatorii care au participat la gala de vineri seară s-au aflat vedete importante din showbizul american, precum Drew Barrymore, Gloria Estefan, Mario Lopez, Gianna De Laurentiis şi Al Roker.

Printre câştigătorii de la categoriile tehnice, anunţate pe contul de Twitter al Daytime Emmy Awards înaintea transmisiunii de două ore a postului CBS, s-au aflat "The Baby-Sitters Club" pentru design de costume, "Dash & Lily" pentru machiaj şi "General Hospital" pentru distribuţie.

Gala Daytime Emmy Awards premiază cele mai notabile realizări din domeniul producţiilor TV diurne începând din 1974 şi recompensează artişti şi programe de televiziune difuzate între orele 14:00 şi 18:00, alături de producţii difuzate în regim de sindicalizare şi conţinuturi digitale.

În plus faţă de gala de vineri seară, o ceremonie separată, dedicată copiilor şi producţiilor de animaţie, Daytime Children's Programming and Animation, va avea loc pe 17 iulie şi va fi urmată de Daytime Lifestyle Programming, pe 18 iulie. Nominalizările pentru ambele ceremonii vor fi anunţate pe 28 iunie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.