Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru Dragnea: Ce ANUNȚ va face astăzi președintele Iohannis

dragnea iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să anunţe marţi decizia sa în legătură cu legea care prevede eliminarea a 102 taxe, printre care şi taxa radio-tv.

Şeful statului a afirmat săptămâna trecută, cu ocazia unei dezbateri, că taxa radio-tv nu reprezintă doar o chestiune tehnică şi că aceasta face diferenţa între televiziune şi radio publice şi de stat.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE pentru DNA: răsturnare de situație în dosarul EADS

"Apropo de taxă, multă lume (...) are impresia că este o chestiune tehnică, doar că nu este. Întrebarea: taxă - da sau nu se poate traduce televiziune şi radio publice sau televiziune şi radio de stat. Această diferenţă este fundamentală şi ţine efectiv de felul în care vrem să construim România, vrem o televiziune de stat şi un radio de stat sau vrem o televiziune şi un radio ale publicului", a declarat Iohannis.

El a arătat că pe 15 noiembrie va anunţa public decizia sa în legătură cu legea care prevede eliminarea a 102 taxe, anunță Agerpres.

"Pe data de 15 (n.r. - noiembrie) este termenul limită la care trebuie să decid ce fac cu legea care mi-a fost trimisă de Parlament şi la momentul respectiv voi anunţa public decizia mea", a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.