Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EMOȚIONANT - Simona Halep, după câștigarea turneului din Dubai: 'Simt că îmbătrânesc'

Europa FM
halep simona

Simona Halep a câștigat DRAMATIC finala turneului din Dubai și s-a declarat epuizată total după partidă („Sunt aproape moartă fizic!”). Ea a mai spus, după ce a învins-o pe jucătoarea Elena Ribakina din Kazahstan, că simte că îmbătrânește.

„E special că am câştigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câştig acest turneu, am simţit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna. Vreau s-o felicit, a jucat fantastic şi acest meci, şi întreg turneul. Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puţină putere. Am simţit că încă pot câştiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine. Ador să joc la Dubai, am simţit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu şi am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep după ce a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

În urma triumfului, Simona a câştigat 470 de puncte WTA şi suma de 696.860 de dolari. Simona Halep a învins-o pe Elena Rybakina cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6. Meciul cu Rybakina a durat aproximativ două ore şi 30 de minute.

Analiza lui CTP după meciul lui Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.