Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enel încheie o poliţă de asigurare împotriva Covid-19 pentru toţi angajaţii săi din lume

enel

Grupul italian Enel a anunţat joi că a încheiat o poliţă de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajaţi ai grupului la nivel global în cazul spitalizării cu virusul Covid-19.

Grupul precizează că instrumentul de asigurare, care a fost conceput special pentru nevoile grupului Enel, reprezintă primul de acest fel din lume şi este menit să garanteze sprijin la nivel global pentru pandemia în curs, conform News.ro.

”Prin intermediul poliţei, Enel va garanta o indemnizaţie în numerar pentru toţi angajaţii Grupului care sunt spitalizaţi în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă. Poliţa va garanta beneficii suplimentare dincolo de cele oferite de toate celelalte instrumente de asigurare şi forme de asistenţă medicală deja disponibile angajaţilor grupului”, a informat grupul.

Acest instrument, dezvoltat în colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurări şi gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat în toate ţările în care Enel are angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.