Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enel pune la dispoziţia angajaţilor şi familiilor acestora două centre de vaccinare în Bucureşti şi Constanţa

Facebook
vaccin vaccinare

Companiile Enel din România pun la dispoziţia angajaţilor şi familiilor acestora, care au aceeaşi adresă de domiciliu, două centre de vaccinare anti-Covid în Bucureşti şi Constanţa, informează un comunicat al companiei remis vineri AGERPRES.

Cele două centre sunt dotate cu toată infrastructura necesară imunizării persoanelor, pentru a răspunde exigenţelor sanitare impuse de reglementările în vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalaţii sanitare moderne şi acces la internet. De asemenea, căile de acces în centrele de vaccinare au fost marcate corespunzător, pentru ca persoanele să folosească circuite separate de intrare şi ieşire.

Activitatea medicală va fi asigurată de o companie autorizată de Direcţia de Sănătate Publică, iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente şi registratori.

Potrivit sursei citate, capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina într-o zi. Persoanele înscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare şi supraveghere post-vaccinare.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, precum şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piaţa din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.