Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Englezii de la Manchester City se tem de Steaua: Ce spune Pep Guardiola

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Josep Guardiola, a declarat luni, într-o conferință de presă, că a văzut multe meciuri ale Stelei și are foarte mult respect pentru modul în care joacă formația bucureșteană. 'Am văzut suficient de multe meciuri ale Stelei. Am foarte mult respect pentru modul în care joacă Steaua. O să încercăm să marcăm mâine pentru că în Liga Campionilor să înscrii este foarte, foarte important, gândindu-ne și la faptul că mai avem un meci de jucat săptămâna viitoare, la Manchester. Este important ca jucătorilor mei să știe cât de frumos este să joci în Europa pe parcursul sezonului și vom încerca să realizăm acest lucru', a spus tehnicianul spaniol.

Guardiola a menționat că ar fi de acord ca dubla cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor să se încheie precum cea cu Wisla Cracovia din august 2008, când era antrenor la FC Barcelona și a pierdut meciul din deplasare cu 0-1, dar a câștigat pe teren propriu cu 4-0. 'Aș semna acum dacă aș fi sigur că vom câștiga cu 4-0 la Manchester. Îmi amintesc de meciul cu Wisla Cracovia când am pierdut, dar până la urmă ne-am calificat și totul a fost bine. M-aș bucura să se întâmple la fel și acum', a precizat Guardiola. Mijlocașul ivorian Yaya Toure nu a făcut deplasarea deoarece Guardiola a preferat să aducă la București doi jucători tineri. 'El s-a antrenat foarte bine în ultimele zile, dar nu știam sigur dacă va juca aici și atunci am preferat să îl las acasă, să se antreneze bine la Manchester și să se concentreze pe următorul meci. Am un mare respect pentru cariera lui Yaya Toure și pentru calitățile pe care le are, dar acum am preferat să aduc doi tineri în locul lui', a precizat Guardiola.

Antrenorul spaniol este optimist că își va putea impune filosofia proprie și în campionatul Angliei. 'Fiecare țară are particularitățile ei, dar când tragem linie terenul este același, iar fotbalul se joacă tot 11 contra 11. În Anglia nu se joacă 12 la 12, este același fotbal, aceeași minge. Fiecare antrenor din lume are ideile lui, așa am și eu. Am o filosofie în care cred mult și care îmi place și încerc la fiecare antrenament să îi conving pe băieți că aceasta este cea mai bună soluție pentru a câștiga meciuri. Depinde, normal, și de calitatea jucătorillor. Până la urmă însă eu sunt optimist că acești jucători vor juca fotbalul pe care îl doresc eu. Apoi sigur vor veni și rezultatele', a precizat Josep Guardiola.

Echipa de fotbal Steaua întâlnește marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională din Capitală, formația engleză Manchester City, într-un meci contând pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată la 24 august, pe Etihad Stadium din Manchester, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.