Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E.ON Energie România a înlocuit sistemele de iluminat din opt şcoli, cu sisteme moderne

www.radioresita.ro
e.on

E.ON Energie România a înlocuit sistemele de iluminat din opt şcoli, cu sisteme moderne, bazate pe tehnologie led, potrivit unui comunicat al companiei, remis, joi, agerpres.

Astfel, peste 3.000 de elevi vor putea să se bucure de atmosfera prietenoasă din sălile de clasă unde lumina dată de noul sistem de iluminat se apropie cât mai mult de cea naturală. Totodată, copiii vor putea să îşi îmbunătăţească performanţele şcolare, studiile relevând faptul că o lumină de calitate creşte nivelul de concentrare şi înţelegere a informaţiilor. În plus, sistemele de iluminat bazate pe tehnologie led duc la scăderea facturii la energie şi contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

"Am ajuns până acum, cu acest proiect, în săli de clasă unde studiază zeci de mii de copii. Ne dorim să continuăm deoarece copiii merită să fie susţinuţi în eforturile lor de a fi mai buni la şcoală", spune Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Până în prezent, E.ON a investit peste 3,5 milioane de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor de studiu şi eficientizarea consumului de energie prin iluminarea bazată pe tehnologie led a sălilor de clasă. Programul a acoperit 63 de unităţi şcolare din 18 judeţe, având circa 40.000 de elevi şi profesori drept beneficiari direcţi. În total au fost montate 32.500 de corpuri de iluminat noi şi 80.000 tuburi led.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.