Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E.ON, prin campania 'Dăruiește lumină', a distribuit 500.000 de kWh de electricitate la cinci spitale din Sibiu, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava şi Haţeg

www.radioresita.ro
e.on

E.ON a distribuit 500.000 de kWh de electricitate la cinci spitale din Sibiu, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava şi Haţeg, în cadrul campaniei "Dăruieşte lumină", potrivit unui comunicat al companiei, remis, marţi, AGERPRES.

Scrisorile către Moş Crăciun ale spitalelor din Sibiu, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava şi Haţeg i-au impresionat pe mai mulţi români care au votat pentru distribuirea celor 500.000 kWh de energie, puşi la dispoziţie de E.ON în cadrul campaniei "Dăruieşte Lumină". Aceştia s-au alăturat iniţiativei E.ON, accesând pagina de Facebook dedicată şi contul de Instagram "Dăruieşte Lumină". Orice interacţiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh energie pentru spitalul pentru care au optat românii.

"Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, contribuind alături de E.ON pentru a aduce energie celor care se dedică bolnavilor: medici, asistente, infirmieri, ambulanţieri, brancardieri sau personal administrativ, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pe cei aflaţi în suferinţă", au arătat reprezentanţii companiei.

Ediţia din acest an a campaniei "Dăruieşte Lumină" s-a derulat în perioada 15-24 decembrie, în cadrul acesteia fiind oferiţi 500.000 kWh energie, unui număr de cinci spitale. Este cea mai mare cantitate pusă la dispoziţie până acum de compania E.ON, la ediţiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

La finalul campaniei, Spitalului de Pediatrie Sibiu îi vor reveni 123.200 kWh energie, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii Cluj-Napoca - 111.900 kWh, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi - 96.800 kWh, Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan Cel Nou Suceava - 84.300 kWh, iar Spitalului Orăşenesc Haţeg - 83.800 kWh.

În cadrul celor opt ediţii ale campaniei "Dăruieşte Lumină", desfăşurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituţii şi 3.300 de familii nevoiaşe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.