Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemia de coronavirus cuprinde Europa: lovește în Elveția și în Franța

coronavirus

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este prima persoană diagnosticată cu noul coronavirus Covid-19 în Elveția, a anunțat, marți, Biroul Federal pentru Sănătate Publică (FOPH) al țării, scrie CNN.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Bărbatul provine din cantonul Ticino, regiune situată la granița cu Italia. Totodată, acesta a călătorit în Lombardia la mijlocul lunii februarie, informează Mediafax.

Oficialii din Franța au confirmat, marți, două noi cazuri de coronavirus, anunțul fiind făcut de Jérôme Salomon, director general al Autorității franceze pentru Sănătate, transmite CNN.

„Avem două noi cazuri în această seară. Cazul cu numărul 13 este o tânără de origine chineză care s-a întors din China la data de 7 februarie. Femeia a fost internată într-un spital din Paris. Cazul cu numărul 14 este un bărbat francez care s-a întors din Lombardia, acesta fiind internat într-un spital din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes”, a declarat Salomon.

Autoritățile din Franța au înăsprit măsurile împotriva răspândirii coronavirusului la scurt timp după izbucnirea epidemiei în Italia.

Numărul total al persoanelor diagnosticate cu noul coronavirus Covid-19 ajunge astfel la 14, în Franța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.