Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopia Devei și Hunedoarei premiază lucrările câștigătoare la Concursul Național 'Mesajul meu antidrog'

supradoza droguri medicamente

Episcopia Devei și Hunedoarei împreună cu Parohia Deva V vor premia lucrările câștigătoare la faza județeană a Concursului Național „Mesajul meu antidrog”.

„Mesajul meu antidrog” este un proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele ţării şi din Bucureşti. Concursul are loc încă de la înfiinţarea Agenției Naționale Antidrog, potrivit basilica.ro.

Citește și: Radu Banciu, spumos: 'Îl ascultăm pe Nelu Tătaru ca pe Dumnezeu'

Elevii îşi exprimă, într-o formă de comunicare artistică, opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.

În anul şcolar 2019-2020, concursul are tema: „Mesajul meu antidrog” şi se va desfăşura pe secțiunea arte vizuale – grafică, pictură şi fotografie, precizează Episcopia Devei.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 19 iunie 2020. Vezi mai multe detalii despre participare pe site-ul oficial al eparhiei și pe pagina de Facebook a Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara.

Citește și: Kelemen Hunor spune că, la solicitarea UDMR, Ungaria a acceptat: Cetățenii care vin din România nu vor mai sta în carantină și izolare

Concursul naţional „Mesajul Meu Antidrog”, are ca obiectiv dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă pentru elevii din învăţământul gimnazial şi liceal, prin implicarea în activităţi artistice şi sportive, ca alternativă la consumul de tutun, alcool şi droguri, este adresat elevilor din ciclul gimnazial şi liceal, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog şi un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.