Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod delicat în Camera Deputaților: Ponta le-a amintit miniștrilor PSD că riscă pușcăria. Olguța Vasilescu: Pe vremea dvs. mi se făcea dosar penal

adevarul.ro
ponta olguta vasilescu

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus miercuri, în plenul Camerei Deputaților, că parlamentarii săi au votat legea pensiilor având încredere că miniștrii social-democrați au informat corect Parlamentul cand au zis ca sunt bani de pensii. El le-a transmis lui Eugen Teodorovici, Marius Budai si Liei Olguta Vasilescu ca spera ca acestia stiu faptul ca reprezinta infractiune oferirea de date inexacte Parlamentului.

Ponta a menționat legea răspunderii ministeriale care prevede că e infracțiune şi se pedepsește cu închisoare de la 2 la 12 ani prezentarea de către membrii Guvernului, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

Lia Olguța Vasilescu a luat cuvântul și i-a replicat lui Ponta ca nu o miră abordarea acestuia tinand cont ca ei i s-a facut dosar penal cand Ponta era seful PSD.

`Avand in vedere ca pe vremea dvs mi se facea dosar penal ca faceam fațade, nu ma mira abordarea dvoastra. Aceasta lege e foarte importanta, e cea mai importanta lege din acest mandat', i-a zis Olguta lui Ponta.

Citește și: Legea pensiilor a trecut de Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.