Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod delicat pentru Rareș Bogdan în PNL: lovituri în serie de la colegii din partid/ Sarmiza Andronic: Rareș Bogdan are un mesaj diferit de al lui Orban

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

'Rareș Bogdan a exprimat o idee' când a dat ca sigură organizarea de alegeri anticipate cel mai târziu în aprilie, a zis luni la Antena 3 un membru în conducerea centrală PNL, după ședința partidului, iar șeful PNL Ludovic Orban a zis că nu știe de unde are Rareș Bogdan informațiile.

„Rares Bogdan a exprimat o idee (...) fiecare membru isi asuma cum comunica si ce spune. Reiau ce a zis presedintele (Ludovic Orban) mai devreme: in conditiile in care exista sanse reale o vom face, altfel nu”, a zis liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu. El a precizat că liberalii au dat un vot cu privire la aceasta strategie in sedinta conducerii PNL care s-a terminat in urma cu scurt timp.

Discuția a plecat de la atenționarea analistului politic Sarmiza Andronic cu privire la mesajele contradictorii transmise de conducerea PNL. Una spune președintele Ludovic Orban și alta spune prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. Ea l-a acuzat pe europarlamentar că își dorește să dea tonul și de cele mai multe ori iese public pe lângă mesajele oficiale ale partidului și face declarații tari doar pentru a fi preluat de presă.

Dupa sedinta BEX PNL de luni, liderul PNL Ludovic Orban s-a delimitat si el de afirmatiile lui Rareș Bogdan. Întrebat dacă își va demisia în februarie pentru organizarea de anticipate, așa cum a dat de înțeles Rareș Bogdan, șeful PNL le-a zis jurnaliștilor: 'Rares Bogdan nu a participat la sedinta BEX de azi, nu stiu de unde are informatia'. In schimb, Orban a avansat alt scenariu de lucru: anticipate pe 14 iunie, simultan cu localele.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, la sfârșitul anului trecut, că „deciziile sunt luate” astfel încât să se organizeze alegeri parlamentare anticipate „cel mai târziu în aprilie”.

Vezi si: SURSE Încep raiduri liberale în fiefurile PSD .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.