Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod delicat: Victor Ponta, dojenit la Antena 3 de soțul verișoarei sale

ponta cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat miercuri la Antena 3 că liderul Pro România, Victor Ponta, a folosit o „formulă nepotrivită pentru un fost prim-ministru” atunci când a făcut referire la scoaterea Viorica Dăncilă cu mascații din Guvern. Robert Cazanciuc este soțul verișoarei lui Victor Ponta și a fost ministru al Justiției în cabinetul Victor Ponta. Presa a relatat că Ponta și Cazanciuc au fost și colegi de promoție la Facultatea de Drept. Cei doi au lucrat împreună, în timpul guvernării Năstase, la corpul de control al premierului.

  • Cred că este doar o tehnică de PR a lui Ponta sa treaca sticla. Stie bine ca un guvern poate fi schimbat doar prin motiune de cenzura. Nu e niciun fel de problema. E doar o formula plastica si nepotrivita pentru un fost prim-ministru, dar cand e vorba sa trecem sticla spunem destul de multe lucruri”, a zis Cazanciuc la Antena 3. Acesta s-a referit la afirmația de miercuri a lui Victor Ponta, care în contextul în care premierul Dăncilă a afirmat recent, la Mamaia, că nu va pleca din funcţie, a zis in Parlament: „Atunci o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem altceva? Ar fi al doilea preşedinte al PSD care pleacă cu mascaţii”.

Citește și: SURSE Război total în Guvern: Viorica Dăncilă îi ține prizonieri pe toți 'soldații' lui Tăriceanu din ministere și agenții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.