Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod halucinant în Argeș: Femeie împușcată din greșeală de polițiști. Cum s-a întâmplat acest lucru

pistol arma

O femeie de 31 de ani, care se afla într-o mașină pe care polițiștii din Argeș o urmăreau, a fost împușcată din greșeală de polițiști, în noaptea de marți spre miercuri, după ce oamenii legii au folosit armamentul pentru imobilizarea unui autoturism condus de un șofer băut.

Reprezentanții Poliției Argeș au declarat, miercuri dimineața, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, care se aflau în misiune în comunei Bârla, au vrut să oprească un autoturism care circula pe DJ 679, din direcția Bârla către Hârsești. Șoferul nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea către comuna Hârsești. Astfel, oamenii legii au urmărit mașina și au tras mai multe focuri de armă pentru a-l determina pe șofer să oprească.

“Întrucât existau indicii că bărbatul ar conduce autovehicului sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Hidrologii dau alerta - Cod portocaliu de inundaţii pentru mai multe județe

Aceștia au somat din nou conducătorul auto să oprească prin sistemul de amplificare audio al autospecialei. După efectuarea somațiilor legale, pentru imobilizarea autovehiculului, unul dintre polițiști a executat două focuri de avertisment în plan vertical și încă patru asupra autoturismului”, arată sursa citată.

Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Hârsești, iar conducătorul auto imobilizat. Ulterior, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o rană împușcată.

Managerul Ambulanței Argeș, Marian Hiru, a declarat, la rândul său, că femeii nu i-a fost pusă viața pusă în pericol, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgențe Pitești.

“Nu este viața pusă în pericol. Glonțul a intrat și a ieșit, leziunea fiind în zona toracelui. Există suspiciunea că a ricoșat dintr-o coastă. A fost dusă la spital”, a precizat Hiru.

Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuințe situată între comunele Bârla și Hârsești.

Șoferul care nu a oprit la semnal a fost amendat, i-a fost reținut permisul și i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.