Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod șocant în România: Un tânăr a murit în închisoare, după ce nu ar fi primit niciun fel de tratament

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

Caz incredibil într-o închisoare din România! Un tânăr de 33 de ani a murit în spitalul Penitenciarului Rahova după ce a fost extrădat din Anglia. Deținutul suferea de mai multe boli, iar familia şi avocaţii acestuia acuză că tânărul nu a primit niciun fel de tratament, informează România TV. Singurele medicamente care au fost administrate ar fi fost nişte pastile pentru somn. Tânărul avea şi un picior amputat.

"El era bolnav psihic, suferea de schizofrenie. A fost condamnat în Anglia pentru furt. A fost extrădat în România pentru o altă pedeapsă primită aici, pentru furt dintr-un magazin, că i s-a părut că acolo e diavolul", a declarat, la România TV, Alexandru Enache, avocatul băiatului.

Citește și: Sfidare MAXIMĂ: Ce face un celebru afacerist, în timp ce este căutat internațional de oamenii legii

Avocatul tânărului spune că în spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova nu a primit medicamentele necesare. I s-ar fi dat doar nişte pastile de somn, până când a intrat în insuficienţă respiratorie.

"Am insistat cam 3 zile la rând şi starea lui medicală s-a agravat. Abia pe 28 a fost transferat la spital public", a spus avocatul.

Angajaţii penitenciarului nu ar fi fost de acord nici măcar să-l lase internat într-un spital de stat, asta deşi medicii de la Spitalul Nasta ar fi spus că nu mai poate fi transportat.

Citește și: Descoperiri năucitoare: Care sunt cauzele temperaturilor de primăvară în plin miez de iarnă

"Pe data de 28 a fost transferat la Spitalul Nasta. Pe data de 2 am fost anunţaţi că a încetat din viaţă", a precizat acesta.

Penitenciarul Rahova a confirmat decesul, însă nu a dat mai multe detalii despre caz. Din nefericire, acesta nu este un caz izolat. Aşa a fost si cazul lui Dan Adamescu care a murit după ce în penitenciar nu i s-a acordat tratamentul corespunzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.