Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Era odată singurul MILIARDAR român, acum e în SPITAL, în Israel, după ce a ieșit din PUȘCĂRIE

spitale

Miercuri, Ioan Niculae trebuia să se prezinte la DIICOT, acolo unde ar fi trebuit să dea o declarație în dosarul „Gaze ieftine”. Însă, la sediul DIICOT s-a prezentat doar fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Potrivit România TV, Ioan Niculae se află în Israel, unde s-a internat din cauza unor probleme de sănătate. În acest context, deplasarea lui în Israel îi împiedică pe procurori și pe judecători să continue dosarele pe care Niculae le are.

Marți, DIICOT a decis ca procurorii să refacă ancheta în dosarul Romgaz, în care sunt cercetați omul de afaceri Ioan Niculae și fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

În dosar, omul de afaceri Ioan Niculae este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, sustragere de sub sechestru şi spălare de bani.

În cazul lui Adriean Videanu, ministru al Economiei în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, DIICOT a obţinut aviz pentru începerea urmăririi penale de la preşedintele României pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.