Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae a recitat versuri la Congresul PSD: Ce îți dorim ție, dulce Românie?

serban nicolae congres psd

Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae, candidat la șefia partidului, a afirmat la Congres că dorește României demnitate.

„Dragi colegi, poate că emoția care mă încearcă mă face să îmi găsesc mai greu cuvintele. Ce îți dorim ție dulce Românie? Îți dorim demnitate. Suntem aici și cerem respect și dăm respect. Suntem aici și cerem loialitate și dăm loialitate. Urmează un nou centenar pentru România. În 1918 spunea că cele trei provincii românești își doreau unirea cu țara. În 1919 armata româna trecea la Tisa ca să elibereze Ungaria de pericolul bolșevismului”, a conchis Nicolae.

Șerban Nicolae a recitat și versuri la finalul discursului.

Social-democratul a vorbit și despre colegii care sunt absenți la eveniment despre care a spus că deși nu sunt la reuniune simt la fel ca restul membrilor formațiunii.

„Pe mine mă cunoașteți foarte bine, pentru că sunt unul dintre voi de 30 de ani. Votul pe care îl dați la Congres este și pentru ceilalte sute de colegi care sunt în țară, care nu au venit la Congres, dar care simt ca noi, sunt alături de noi. E un Congres extraordinar. Votul e cel mai important vot pe care l-am dat în ultimii ani. După cum vedeți eu nu vin cu discurs scris pentru că ceea ce este în sufletul meu ați văzut cum mă exprim gândesc și acționez. Eu cred că trebuie să fim cu fruntea sus, că trebuie să privim înainte și să fim mândri pentru ce am realizat. Sunt oameni care nu accepta abuzul, oameni care și-au făcut datoria față de țară. De aceea sunt mândru când vorbesc cu pensionarii, cu oameni care și-au făcut datoria față de țară și oameni care pot să ajute pentru că le pasă de copiii și nepoții lor”, a declarat Șerban Nicolae, sâmbătă la Congresul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.