Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, despre plângerea pe numele premierului: 'L-a trădat pe ăla înalt că nu răspunde comenzilor făcute între două vacanțe'

serban nicolae

Acuzații grave făcute de senatorul PSD Șerban Nicolae la adresa PNL, după ce liderul partidului politic a depus o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare.

"Dincolo de faptul că e Ziua Înălțării, e total așa ceva să faci așa ceva din  postura de președinte al unui partid istoric. Aș fi făcut o glumă să spun că doamna prim-ministru l-a trădat pe ăla înalt că nu răspunde comenzilor făcute între două vacanțe", a declarat Şerban Nicolae la RTV.

Acesta susţine că mecanismul e acelaşi ca şi în cazul fostului premier Victor Ponta.

"Mecanismul e același. Susținătorii de tip PDL anunțau că se va face o plângere penală ca să se poată începe urmărirea penală de către niște procurori care au rămas fideli protocoalelor secrete și că va uza domnul Iohannis de mecanismul suspendării din funcție.

Practic, e un plan în care România iese foarte prost . Suntem din nou în situația în care primul ministru o să aibă o plângere penală în scop politicianist", a mai spus Şerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.