Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, după grațierea corupților: ironii și atacuri la adresa presei/VIDEO

Facebook
serban nicolae

Liderul senatorilor PSD și președintele Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae, a readus subiectul grațierii în prim-plan, printr-un amendament depus la Senat. Prin amendamentul lui Șerban Nicolae se propune inclusiv grațierea celor condamnați pentru fapte de corupție, iar motivarea senatorului PSD este că cei condamnați pentru corupție nu merită să stea câte trei în pat și în condiții inumane.

Citește și: ALERTĂ - PSD revine cu Legea GRAȚIERII: se grațiază inclusiv faptele de CORUPȚIE

Coincidență sau nu, amendamentele lui Șerban Nicolae survin în contextul în care Liviu Dragnea este plecat din țară, în Israel. În perioada în care Guvernul a dat OUG 13, Liviu Dragnea era plecat în SUA.

Pentru că știa că este așteptat de jurnaliști, Șerban Nicolae a ieșit pe ușa opusă de la Senat, încercând să evite întrebările presei. Pentru că în final a fost ajuns din urmă de jurnaliști, Șerban Nicolae a deviat toate întrebările prin ironii la adresa instituțiilor media reprezentate de fiecare jurnalist.

Șerban Nicolae i-a amintit jurnalistului Realitatea TV că postul este în insolvență și că într-o seară au discutat despre proiectul său privind interzicerea afișării în cătușe a inculpaților. Șerban Nicolae arată că ulterior Comisia Europeană i-a dat dreptate și ”așa poate înțeleg și insolvenții”.

Senatorul PSD a continuat tirul atacurilor. Reporterul ProTV a fost trimis să găsească explicații la emisiunea ”Românii au talent” și i s-a apreciat grija pentru soarta PSD, în timp ce reporterului Digi 24 i s-a ”profețit” că postul la care lucrează va manipula informațiile și vor minți.

Reporter: Care este rațiunea acestui amendament?

Șerban Nicolae: Rațiunea o vom discuta în comisie. Nu am de ce să fau explicații celor de la PNL, PCR sau alte partide.

Reporter: Dar opiniei publice?

Șerban Nicolae: Opiniei publice îi vom da explicații în comisie, cu toată lumea de față, cu instituțiile bănuiesc că veți fi cu toții acolo.

R. Amendamentul există, deci de ce să nu avem o explicație

Șerban Nicolae: Dumneavoastră oricum faceți speculații. Digi 24 spune că am apostrofat jurnaliștii, ceea ce e o minciună sfruntată.

Reporter Digi 24: Dar ce aveți cu Digi?

Șerban Nicolae: Dar dumneavoastră ce aveți cu mine. Eu v-am spus că oricum veți face speculații, că oricum veți spune minciuni (...)

Reporter: Discursul partidului dumneavoastră a fost că ”niciodată grațiere pentru corupți”. Domnul Liviu Dragnea spunea după povestea cu OUG 13 că nu vom avea grațierea corupților.

Șerban Nicolae: Dar dumneavoastră de ce sunteți așa de nervos? Vă văd nervos! Eu sunt convins că dumneavoastră țineți cu punctul de vedere al PSD-ului și vă revoltați sincer dacă PSD ar avea vreo problemă. Nu vă cred! Da-ți-mi voie să nu vă cred

Reporter: Până acum aceasta a fost poziția partidului

Șerban Nicolae: Eu apreciez că aveți o analiză atât de corectă în legătură cu PSD, sunt convins că ați votat și de aceea vă spun să așteptați până mâine.

Reporter: Domnule senator, nu vreți să oprim șirul ăsta de discuții inutile și să ne spuneți de ce grațiere

Șerban Nicolae: Exact. Eu vreau să oprim șirul discuțiilor inutile și al speculațiilor înainte de a face dezbaterea. Sunt convins că veți fi mâine acolo”, le-a spus Șerban

Priviți mai jos schimbul complet de replici dintre Șerban Nicolae și jurnaliști:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.