Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae pune tunurile pe Klaus Iohannis: 'Fals și uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…'

Mediafax
serban nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae lansează un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis, căruia îi reproșează că „a impus un simulacru de referendum” pentru a „parazita” alegerile europarlamentare. Astfel, senatorul PSD anunță că refuză „tentativa de fraudă morală și așa-zisul buletin de vot pentru referendum” și pe 26 mai va vota doar la alegerile pentru Parlamentul European.

Șeful DIICOT, prima reacție privind dosarul Doinei Pană, care a acuzat că a fost otrăvită cu mercur

„26 MAI – DOAR ALEGERI EUROPARLAMENTARE!

Ca să paraziteze alegerile pentru Parlamentul European și ca să-l ajute cât o putea pe domnul Goe din fruntea listei partidului să nu rămână o loază și anul ăsta, Klaus Iohannis a impus un simulacru de referendum. Fals și uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…

Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, NU ESTE UN REFEREDUM! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid, scuza jenantă a unui politruc (după propria caracterizare!) și o manipulare ieftină. Conștient, nu poți accepta propria-ți batjocorire!
În 26 mai, în secția de votare, EU REFUZ TENTATIVA DE FRAUDĂ MORALĂ ȘI AȘA-ZISUL BULETIN DE VOT PENTRU REFERENDUM! Nu este un referendum real și licit și nu este o intenție onestă în spatele aceste manevre ieftine. Eu susțin participarea la toate tipurile de scrutin, dar nu la simulacre. Merg pe 26 mai la secția de votare și voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European!”, este mesajul postat de Șerban Nicolae pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.