Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland devine o reală problemă pentru Oficiul de turism al Suediei: Popularitatea fotbalistului ne sufocă prezenţa în mediile online

compote.slate.com
Erling Haaland

Oficiul de turism al Suediei are reale probleme în ceea ce priveşte promovarea zonei costiere Halland din cauza faptului că mulţi o confundă cu numele vedetei norvegiene Erling Haaland, fotbalistul lui Manchester City, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Postări pe Twitter în care numele este scris când Halland când Haaland redirecţionează foarte mulţi utilizatori către paginile dedicate fotbalistului norvegian.

Problema s-a agravat atât de mult încât promotorul paginii "Visit Halland", Jimmy Sandberg, a scris o scrisoare deschisă rugând fanii norvegianului şi jurnaliştii să scrie corect numele acestuia pentru a nu se mai crea confuzie.

"Noi suntem Halland. El este Haaland. Popularitatea fotbalistului ne sufocă prezenţa în mediile online", a arătat Sandberg. "Spre disperarea noastră, acum vedem că toate eforturile noastre care promovează provincia Halland sunt şterse rapid", a adăugat el.

Potrivit site-ului "Visit Halland", aceasta este o zonă costieră în partea de vest a Suediei care se mândreşte cu o bogată cultură gastronomică şi unde se poate practica surfing şi alte sporturi în aer liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.