Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eroare GRAVĂ la Alexandria: Candidatul PRU lipsește de pe buletinele de vot

facebook.com
frauda alerta

Candidatul Partidului România Unită la Primaria Alexandria, Dumitru Goldbach, lipsește de pe buletinul de vot. Acest lucru ar putea relua alegerile locale din Alexandria, potrivit unui comunicat emis de partid.

PRU a sesizat BEC, BEJ, Autoritatea Electorală Permanentă şi Poliţia.

Quintus, la ieșirea de la urne: Se fură cum nu am crezut că e posibil

„Lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD”, arată PRU în comunicatul de presă.

Comunicatul intergral al PRU.

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria (Teleorman), Dumitru Goldbach, lipsește de pe buletinele de vot. În acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP și Poliția, pentru că lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute.

Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD. Partidul România Unită solicită autorităților în drept să ia imediat măsuri, să identifice vinovații și să amâne alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare să fie corect, iar candidatul PRU să se regăsească pe buletinul de vot.

Această situație necesită deschiderea unui dosar penal și o verificare atentă a procesului de votare din întreaga țară pentru că un asemenea caz indică tentative de fraudare a votului românilor și un atac la adresa Partidului România Unită!

În mod similar, la colectarea intențiilor de vot la ieșirea din secțiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei, rezultate care vor fi folosite pentru exit-poll, Partidul România Unită lipsește de pe chestionar. Situația a fost sesizată, de exemplu, la secția de vot din incinta Colegiului Sfântul Sava. Acest lucru va vicia rezultatul exit-poll-urilor și va lăsa cale liberă pentru fraude ulterioare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.