Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eroul de la Crevedia: Și-a salvat familia cu prețul propriei vieți - Povestea celui de al treilea decedat în urma exploziilor

crevedia ciupercă

La cinci zile după tragicul incident din Crevedia, numărul victimelor continuă să crească, ceea ce este profund regretabil. Marian Mirea, un bărbat internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, a pierdut lupta pentru viața sa. Povestea lui este remarcabilă, deoarece și-a sacrificat propria viață pentru a-și proteja familia în momentul primei explozii.

În seara de sâmbătă, 26 august 2023, în localitatea Crevedia, trei explozii devastatoare au avut loc la o stație GPL. Ca urmare a acestor deflagrații, două persoane au decedat imediat după eveniment, iar alte 56 au fost rănite. Regretabilmente, la cinci zile de la tragedie, numărul victimelor continuă să crească, deoarece Marian Mirea, un bărbat internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, a decedat în cursul nopții trecute.

Casa în care locuia Marian Mirea, alături de familia sa, se găsea chiar în fața stației GPL unde s-au declanșat exploziile. Aflat în vârstă de 64 de ani, bărbatul se afla în interiorul locuinței când prima butelie a explodat. Fiica sa l-a alertat cu privire la un zgomot puternic care venea de la stația GPL. Realizând cât de gravă era situația, Marian Mirea le-a ordonat imediat fiicei și soției sale să părăsească în grabă casa, avertizându-le că va urma o explozie. În doar câteva secunde, a avut loc prima explozie, în urma căreia întreaga locuință a fost cuprinsă de flăcări.

Marian Mirea a fost adus la Spitalul Floreasca sâmbătă seara, suferind arsuri pe mai mult de 90% din corp. Din cauza gravității stării sale de sănătate, transferul său la un spital din străinătate nu a fost posibil. Șansele lui de supraviețuire erau extrem de scăzute, și din nefericire, inevitabilul s-a produs, în cursul nopții trecute. Astfel, numărul deceselor a ajuns la trei.

Răzvan Mirea, fiul bărbatului care a decedat la Spitalul Floreasca, a relatat desfășurarea evenimentelor înaintea primului incident de la stația GPL situată în apropierea casei părinților săi.

„Sora mea cea mică, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz. I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte!”, a povestit Răzvan Mirea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.