Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eroul nevăzut din spatele Simonei Halep -’Darren Cahill le spune că sunt soț și soție’

Twitter
Simona Halep Wimbledon

Daniela Hantuchova a participat în acest an, alături de Simona Halep, Marius Copil și Fabio Fognini, la Sports Festival, eveniment ce a avut loc la Cluj Napoca și care a fost transmis de Digi Sport.

La eveniment a fost prezent și Darren Cahill, cel despre care se spune că a avut o contribuție importantă în succesul istoric de la Wimbledon al Simonei Halep. Bună prietenă cu marea noastră campioană, Hantuchova a acordat un interviu și a vorbit despre rolul important pe care îl are preparatorul fizic, Teo Cercel, în succesul Simonei Halep.

"Să nu uităm de Teo Cercel, sunt împreună de la juniori. Darren chiar glumește cu ei, le spune că sunt ca un soț și o soție. Și Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut și nu trebuie să uitam de acest om", a spus Daniela Hantuchova la BBC.

Gabriela Firea, răspuns fulger la SOLICITAREA DISPERATĂ a Corneliei Catanga

Simona Halep a avut o prestație fantastică în finala cu Serena Williams

Simona Halep a "spulberat-o" pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2. Campioana de la All England Club a comis, în finală, doar 3 erori neforțate.

"3 erori neforțate! Ce poți să spui mai mult de atât?! Îmi este o prietenă apropiată și știu cât a muncit să ajungă aici. Este atât de plăcut să vezi că atitudinea sa foarte calmă a adus-o aici. În trecut punea mare presiune pe ea, dar acum văzând cum se relaxează și pune preț și pe ce se întâmplă în afara terenului o ajută. Cred că va continua așa, va deveni o persoană mai bună și o jucătoare mai bună", a mai spus Hantuchova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.