Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eroul român din Londra, vizitat de Prinţul Harry: Ce s-a întâmplat la brutărie / FOTO

Printul Harry

Românul Florin Morariu a uimit o lume întreagă prin curajul său. S-a opus teroriştilor care au fost creierele ultimului atentat din Londra cu riscul de a-şi pierde viaţa. A salvat vieţile mai multor oameni, oprindu-i pe criminali. Acum, chiar Prinţul Harry a venit la brutăria din Londra.

Citeşte şi: EXECUȚII pe bandă rulantă: Sorin Grindeanu i-a demis pe toți

Florin Morariu este romanul considerat erou, dupa ce a salvat de la moarte 20 de persoane si l-a atacat pe unul dintre teroristi. Printul Harry a tinut sa-i intalneasca si sa le multumeasca tuturor persoanelor care dat o mana de ajutor in timpul atacului, care a instalat teroare pe strazile Londrei, din noaptea de 3 iunie.

Florin Morariu lucreaza la o brutarie din Piata Borough. Zona a fost inchisa pentru a permite anchetatorilor sa investigheze modul in care teroristii au efectuat atacul. Printul Harry a tinut un moment de reculegere pentru victimele cumplitului atac. Printre sutele de oameni care au venit la redeschiderea Pietii Borough s-a numarat si Primarul Londrei, Sadiq Khan.

Citeşte şi: Plecare BOMBĂ de la România TV: 'Am terminat colaborarea'

In semn de multumire, printul Harry a cumparat din produsele comercializate ale "eroilor" din noaptea atacului. Unul dintre salvatori i-a marturisit printului ca atacul "a fost un lucru oribil", iar Harry i-a rapuns: "Puterea acestei comunitati si a Londrei este ca o gaura magica", anunţă ProTV. "Printul Harry a venit aici pentru a raspandi mesajul ca aceasta piata vibranta este deschisa afacerilor", sustine purtatorul de cuvant.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.